2021-11-06 15:11:54• hírek • Bede Emőke

Újabb gyermekgyilkosság Romániában: egy férfi halálra késelte mindössze 3 hónapos kislányát

Alig egy héttel ezelőtt rázta meg az országot az aradi gyermekgyilkosság, máris újabb kegyetlenségről érkezett hír: egy Neamț megyei férfi megkéselte feleségét és két ikergyermekét, kik közül az egyik életét vesztette.

A Digi24 információi szerint a tragédia Roman városában történt szombat reggel. A bántalmazásról 8 óra körül futott be a segélyhívás, ám mire a rendőrség a helyszínre ért, a 40 éves férfi megkéselte a nőt és két, háromhónapos kislányát is, akik közül az egyik rövid időn belül életét vesztette. Az édesanyát és másik gyermekét súlyos állapotban szállították kórházba.


A babát mentőhelikopterrel vitték a Jászvásári Gyermekkórházba, ahol azonnal megműtötték. Állapota jelenleg stabil, viszont az orvosok egyelőre csak visszafogottan nyilatkoznak az esélyeiről, ugyanis a kicsi rendkívül súlyos sérüléseket szerzett, melyek első sorban a belső szerveit érintették. A lakásban ugyanakkor ott volt a kislányok bátyja, egy 9 éves fiú is, aki a történtek láttán átszaladt a szomszédba, ahonnan végül pánikroham miatt őt is kórházba kellett szállítani.


D. Nicolae kihallgatása jelenleg is zajlik. Úgy tudni, a férfi nem fogyasztott alkoholt a bűncselekmény előtt, és eddig soha nem is tettek ellene bántalmazás miatt bejelentést. Motivációja egyelőre ismeretlen, viszont szakértők szerint nem kizárt, hogy az illető féltékenység miatt támadt rá az asszonyra, a gyermekeket pedig csak azért bántotta, hogy ezzel is fájdalmat okozzon a 30-as éveiben járó nőnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: